Hilsen fra speidersjefen i anledning gruppens 80-års jubileum

Stavanger, 9.august 2009

Gratulerer med de første 80 år!

Jeg ønsker med dette å sende en gratulasjon til dere i 18.Bergen speidergruppe på deres 80-års jubileum. Det er en anselig alder, men samtidig er dere en høyst oppegående speidergruppe.

Et slikt jubileum skal selvfølgelig brukes til å feire alt dere har fått til gjennom alle disse årene, men det er også en anledning til å se fremover og bygge videre på alt det gode i speidergruppa.

Dere er en speidergruppe som markerer dere på flere fronter, sist gjennom et flott og engasjerende leirbålsinnslag på landsleiren. Kjempebra gjennomført! På kommentarene og bildene på hjemmesiden deres virker det som om dere hadde en flott landsleir.

Hjemmesidene vitner ellers om en speidergruppe med et godt miljø, hvor både speidere og ikke minst ledere trives. Det er tydelig at dere har god aktivitet og mange prosjekter på gang. Feiringen av deres 80-års jubileum er nok et bevis på at dere er en speidergruppe som får til noe ekstra.

Jeg vil gjerne få lov til å rette en spesiell takk til alle de lederne som har lagt ned energi og tid i gruppen opp gjennom årene. Speiding handler om å bidra til utviklingen av barn og unge. Det er en stor utfordring, men samtidig utrolig givende. I løpet av 80 år har dere garantert bidratt til å prege det videre livsløpet til mange mennesker. I en verden som preges av økende mangel på voksenkontakt, mer og mer "jeg-tankegang" og et fokus på materielle verdier, er speiderledernes innsats ekstremt viktig. Tusen takk!

Jeg håper dere får en flott markering, og ser frem til å treffe dere igjen på mange speiderarrangementer i fremtiden! Gratulerer så mye med dagen!

Speiderhilsen,
Lars Atle Andersen
Speidersjef
Norges speiderforbund

Sist oppdatert den 18. august 2009 av Dan Michael
   

Ukens spørsmål

Følger du med på 18. Bergen sin facebook-side?

Ja, selvsagt!:
Nei, jeg fått all informasjon fra mamma og pappa:
Hva er facebook?:
Antall stemmer: 1 | Tidligere avstemninger
 

Nytt på 18bergen.org:

13. sep.: Alf Johan skrev nyheten Speiderhøsten er i gang!
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Bli med!
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Bli med!
3. sep.: Alf Johan opprettet hendelsen Kanomøte
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Terminliste høst 2021
1. sep.: Alf Johan opprettet hendelsen Oppstartsmøte
Flere oppdateringer på Aktivitet-siden.
Vis siste kommentarer.
 

Hvem er her nå?

Akkurat nå er det 7 gjester her. Mer info