Laste opp bilder til bildearkivet

Sørg for at du er logget inn, gå til bildearkivet, naviger deg til arkivet du vil legge til bilder i og trykk på "Legg til bilder i dette arkivet". Du vil nå komme til en side med litt informasjon om bildeopplasting. For at opplastingen skal fungere, må Java være installert og aktivert på maskinen din. På de fleste maskiner er dette aktivert som standard, men ikke alle. Denne siden sjekker om du har Java. Hvis alt er i orden vil det se slik ut:Når du har lest gjennom siden, trykker du på "Fortsett til opplastingssiden". Du vil komme til en ny side som kanskje vil ta litt tid å laste ned (vær tålmodig). Når siden har lastet blir du spurt om du vil akseptere et "usikkert" sertifikat. Grunnen til at det blir regnet som "usikkert" er rett og slett fordi vi ikke betaler for å få utstedt et sertifikat fra et kjent selskap. Det er dermed ikke noen spesiell sikkerhetsrisiko med dette, så trykk "Ja" (eller "Run" eller lignende) for å fortsette.


Trykk på knappen "Tilføy filer" og velg filene du vil laste opp. Hold nede Shift og trykk for å velge flere samtidig. Ikke velg mer enn ca. 15-20 filer om gangen. For mange filer om gangen kan føre til at tilkoblingen brytes under opplastingen - som betyr at du må laste opp alt om igjen - som er litt kjedelig. Dersom det ikke skjer noe når du legger til filene, prøv å laste siden på nytt. Når du har funnet alle filene (ikke mer enn 15-20), trykk på knappen "Tilføy filer". Filene skal nå dukke opp i en liste. Trykk EN gang på "Last opp filer" for å starte opplastingen. Dersom filene IKKE dukker opp i listen, når du trykker "Tilføy filer", prøv å laste siden på nytt ved å trykke F5 eller Ctrl-R. Opplastingen tar antakelig en del tid og du bør ikke avbryte prosessen.


Etterpå må bildene behandles på serveren - noe som også tar en del tid. Dette begynner automatisk - du trenger ikke trykke på noe. Du får beskjed når behandlingen er ferdig.
Sist oppdatert den 5. september 2006 av Dan Michael
   

Ukens spørsmål

Følger du med på 18. Bergen sin facebook-side?

Ja, selvsagt!:
Nei, jeg fått all informasjon fra mamma og pappa:
Hva er facebook?:
Antall stemmer: 1 | Tidligere avstemninger
 

Nytt på 18bergen.org:

13. sep.: Alf Johan skrev nyheten Speiderhøsten er i gang!
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Bli med!
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Bli med!
3. sep.: Alf Johan opprettet hendelsen Kanomøte
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Terminliste høst 2021
1. sep.: Alf Johan opprettet hendelsen Oppstartsmøte
Flere oppdateringer på Aktivitet-siden.
Vis siste kommentarer.
 

Hvem er her nå?

Akkurat nå er det 2 gjester her. Mer info