Fiskesiden
Bever er den egentlige fiskepatruljen det vil si at vi drar gjerne på turen som ligger nært vann der det er muligheter for fiske. Så hvis du liker fiske, har du begynt i rett patrulje.
Fisketips:
Har du problemer med knutene? klikk her
Etter fisken er fanget er det ekstra gøy og prøve seg som kokk
#røyking av fisk:
Rens og vask fisken godt. Salt fisken før du legger den i røyken. Dekk bunnen i røken med et jevnt tynt lag med spon. Fyll brenneren med rødsprit og la denne brenne til den slukker av seg selv.
For å krydre fisken litt ekstra kan man bruke noen småkvister fra en einerbusk eller noen kreklingbær.
det trengs røykemaskin til dette som du får kjøpt på de fleste sportsbutikker og fiskebutikker
steking av fisk på bål:
Pakk fisken inn i folie med krydderog gjerne med feks.: bjørk eller andre planter i skogen. Pass på at de ikke er giftige. Legg den oppå glørene i kanten på bålet så det er enkelt og få tak i den når den er ferdig. Stek 10-15min og så spis den enten som den er eller med en skive til.
Sist oppdatert den 16. mai 2007 av Ivar