Troppens aktivitetslogg

Skrevet av

20.1.12 - 22.1.12

Røvertur til Ustaoset

Da var det tid for nok et Røvern-tokt. Familien Pettersen stilte sitt residens på Ustaoset til disposisjon, noe som falt i god jord hos alle.
Turen oppsummert i en setning er: Hyttekos i en vel møblert hytte, dog uten piano.

Tidlig fredag morgen dro våre eminente troppsledere Sushi og Louise opp til Ustaoset og sjekket inn på  Casa'del'Petters (en slik fin hytte trenger et fint navn. For de som enda ikke har skjønt det er dette navnet på hytten). Her fikk de gått seg en kortere skitur i strålende sol, mens hytten ble varm. Unge lovende aspirantleder Elisabeth ankom ut på ettermiddagen en varm hytte med god mat ventende. Det sier seg selv at stemmingen allerede var mer enn god. Bendik og undertegnede hadde en genial plan om å ta nattoget opp for å ta del i denne kosen. Etter at undertegnede hadde varmet opp på en sosial sammenkomst i Sandviken, ble det en fin tur opp til Ustaoset. Klokken slagen 02.06 ble beina trygt plantet på ustaosisk-jord. Her ventet fjellguiden Louise og vi ble loset trygt opp til Casa'del'Petters. Intet annet å melde den natten.

Friske og uthvilte (?) lå lørdagen åpen foran oss. En bedre frokost ble inntatt før dagens ski destinasjon ble diskutert. Den lokalkjente foreslo en tur opp mot Hallingskarvet og det ble nikket samtykkende. Selv om det blåste friskt og sikten var lik 0 ble det en flott skitur,  de store aha-utsikts-øyeblikkene lot allikevel vente på seg.  

Vel fremme i hytten igjen meldte Janne sin ankomst til stor glede fra forsamlingen. Det ble laget en meget god laksemiddag, og Louise disket også opp med 1 meter med hjemmelaget rullekake. For de som lurer på om 6 rovere klarer å spise så mye rullekake, er svaret JA (også på svært kort tid!). For de som ikke er like rask i hoderegning tilsvarer dette 16,6 cm kake på hver! Vi kan med hånden på hjerte si at det var noen mette rovere som rullet seg bort til sofaen. NRK programmet "Norske tradisjoner" med Linda Eide svikter aldri og det var god stemming i sofaen. Svikter gjør heller aldri "Alias". (Den eldre garde lurer kanskje på hva dette er? Svar: brettspill) Tema Nattoget vs team Fjøsnisser vs Team Grønners kjempet en bitter kamp om seieren. Da det ledende laget etter 4 runder bare var kommet en rute frem, innså vi at dette kunne ta tid, spillet ble da også fullført søndagen. Team Nattoget dro i land seieren, med mottoet: "NSB alltid i tide" (ironi). Det ble en sen kveld der praten satt løst.

Søndag morgen (10.00) var det på'an'igjen med frokost. Louise stilte kl 11.00 som eneste, med pelsluen godt nedtrukket over ørene og gamasjene på, klar for skitur. Hun gjennomførte en solotur, mens resten av slappfiskene nøt sofa tilværelsen. Resten av søndagen gikk med til prat og rolige bevegelser, før vi vasket ut og satte nesen mot downtown Ustaoset. Da 50 prosent av følget ikke hadde returbillett, brukte vi tiden på stasjonen til å legge en knakene god strategi på entringen av toget. Resultatet var seteplass til alle, selv om vi satt oppi hverandre.  Tørre vitser som ble servert sporadisk og Iphoner som var flittig i bruk er stikkord disse timene togturen til Bergen varte. Et høydepunkt var Jannes matpakker som hun hadde smurt til alle. Pluss i boken Janne :)

Takk for en strålende tur, og en spesial takk til fam. Petters som stilte med Casa'del'Petters. Det er tydelig at dere har piano hjemme ;)
 

Forrige logg   Neste logg

Kommentarer:

Ingen kommentarer
   

Ukens spørsmål

Følger du med på 18. Bergen sin facebook-side?

Ja, selvsagt!:
Nei, jeg fått all informasjon fra mamma og pappa:
Hva er facebook?:
Antall stemmer: 1 | Tidligere avstemninger
 

Nytt på 18bergen.org:

3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Bli med!
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Bli med!
3. sep.: Alf Johan opprettet hendelsen Kanomøte
3. sep.: Alf Johan skrev nyheten Terminliste høst 2021
1. sep.: Alf Johan opprettet hendelsen Oppstartsmøte
29. aug.: Alf Johan skrev nyheten Oppstartsmøte
Flere oppdateringer på Aktivitet-siden.
Vis siste kommentarer.
 

Hvem er her nå?

Akkurat nå er det 8 gjester her. Mer info